Wie ben ik?

 

Ik, Gea Hut, werkzaam als (natuur) voedingsadviseur, slaapcoach, looptherapeut en personal trainer. En in opleiding tot gewichtsconsulent.

Breed opgeleid want ik heb een holistische werkwijze. Ik kijk naar het totale plaatjes. Dat wil zeggen bij klachten kijk ik niet alleen naar de klacht maar ook naar het voedingspatroon, wordt iemand uitgerust wakker, beweegt iemand voldoende. Door mijn brede kennis kan ik mijn cliënten van een volledig advies voorzien.

Een individuele benadering en nauwe betrokkenheid kenmerken mijn aanpak.

 

Naast mijn werk ben ik actief als  triatleet sinds 2005 maar ook actief als triatlon (zwem-fiets-loop trainer) trainer en looptrainer (gediplomeerd zwem- en triatlon trainer). Sinds 2014 de uitdaging gevonden in het lopen van ultra afstanden.

 

 

 

Als triatleet heb ik diverse triathlon afstanden met goed resultaat volbracht ( halve/hele Triathlon van Almere, Ironman in Zurich. Naast triatlon  wedstrijden vind ik het ook leuk om mee te doen aan hardloopwedstrijden, cross als weg wedstrijden.

 Als mens heb ik maximale passie voor sport. Ik vind het een uitdaging om mensen te motiveren tijdens het sporten. Ik probeer u positief te stimuleren en te laten ervaren wat u vooral wel kan! Al mijn kennis en ervaring zal ik inzetten bij het begeleiden van u. Hiervoor kan je bij mij terecht voor coaching, (personal) trainingen, clinics, trainingsschema’s  en advies over voeding. Dit zowel voor de ervaren als minder ervaren sporter als wel ook voor bedrijven